API Forum

This forum is in read-only mode.
Please refer to our API support in case you have any questions.
We can be reached at api@e-conomic.com
e-conomic API developer forum

Vores kunder har forespurgt på muligheden for kasseoptælling

0
Hej Forum

Vores kunder har stillet os nogle meget specifikke krav til vores POS kasseapparat system

Dels skal dagens salg af varer kunne registreres elektronisk så det bliver muligt at se salget inden for de enkelte varegrupper.

Men desuden skal optælling af kassen også automatiseres således at man fra salgsstedet i POS systemet kan registrere salg på Kreditkort, kontant og gavekort ved dagens afslutning og desuden udstedelse / modtagelse af gavekort.

Endelig skal det også være muligt at registrere modtagne (byttede) varer.

Jeg er ikke mester i økonomi - Men første punkt kan i hver tilfælde godt lade sig gøre. Hvordan med de 2 andre? Hvordan skal det registreres i Economic - Og nok så vigtigt - Hvordan gøres det via API!

Kunden har nemlig bedt os anbefale et system der lever op til dette, og vi vil jo MEGET gerne kunne sige at det kan VI levere ved integration af vores POS system med Economic :)

Venligst Christian

P.s. Lagerstyring er ligegyldigt
created Aug 26, 2013 by cheyn
87% Accept Rate
Q 15 A 6 C 7

1 Answer

0
 
Best answer
Hi,

vi har til vores POS system udviklet integration til e-conomic og overfør bl. a. kasseafstemning fra vores POS til e-conomic. Vi anvender e-conomics posteringskladder til det, som vi overfør via API posteringer fra vores system til e-conomic. Dermed har bogholderiet en chance. at rette posterne til, hvis det skulle være nødvendigt, før de bogføres ind.

Hvad kasseafstemning varesalg af de enkelte varegrupper i forhold til deres konto fra kontoplanen og det samme gøres med betalingsmidler som Dankort, Visakort, osv. som har et tilknyttet finanskonto.

I e-conomic findes der forskellige posteringstyper, debitor, kreditor eller finanspostering. Som du beskriver din opgave kan du nøjes med finansposteringerne. Første opgave bestå i, at kontoplan mellem jeres POS og e-conomic skal være ens, som den kan vedligeholdes også via API (ikke alt, fe. momskoder skal oprettes manuelt og selve posteringskladder også).

Alt i alt, den kan lader sig godt gøre, men kræver lidt forståelse af e-conomic og udviklng ;)
Håber, at jeg kunne hjælpe dig lidt vider med dit projekt.

Hilsen

Kristian

Udviklingschef / OptikIT A/S
answered Sep 11, 2013 by KVerwold
selected Sep 12, 2013 by cheyn
Visma e-conomic A/S
...