API Forum

This forum is in read-only mode.
Please refer to our API support in case you have any questions.
We can be reached at api@e-conomic.com
e-conomic API developer forum

Findes der et officielt PHP sdk ?

0
Jeg skal til at integrere vores kundesystem med e-conomics sådan at alle ordrer overføres direkte, kunder oprettes m.v. ikke raketvidenskab ligefrem :)

Findes der et officielt PHP SDK ? Jeg synes at dem jeg finder enten er meget gamle eller virker ufuldstændige.

En sidste ting - er det meningen at man skal oprette en specifik bruger til API integration, eller kan man bare nøjes med at anvende sin egen bruger ?
created Jul 18, 2013 by bjaergager
0% Accept Rate
Q 1 A 0 C 0

1 Answer

+1

Hej,

Der eksisterer ikke noget officielt komplet SDK til e-conomics SOAP API. Vi har dog et kodeeksempel på GitHub som du måske kan lade dig inspirere af: https://github.com/e-conomic/eco-api-ex/blob/master/examples/php/list_debtors.php
 
Ift. at logge ind, så foretrækker vi at man anvender vores tokensystem og logger ind med "ConnectWithToken", da det giver dig den største sikkerhed og kontrol over de ændringer som din integration skal lave på dine kunders vegne. Det er rigtigt at vi, af legacy-hensyn, også tilbyder at man kan logge ind både med bruger og password i forskellige variationer med metoderne "Connect", "ConnectAsAdministrator" og "ConnectAsAdministratorWithCustomerNumber".
 
answered Jul 30, 2013 by mortenanders
Hej Morten
Tak for dit svar - hvor opretter jeg tokens - jeg formoder at jeg skal oprette et API token som jeg så anvender i webapp'en ?
Hej igen,

Hvis du ikke allerede har en fane i applikationen, der hedder "Udvikler" eller "Developer", skal du skrive til apps@e-conomic.com og bede om adgang. Husk at skrive hvilket aftalenummer det drejer sig om.

Under denne fane, kan du oprette tokens.
ConnectAsAdministrator
Visma e-conomic A/S
...